Docente

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Annette Oudijk-van Greuningen. Ruim 15 jaar geleden ben ik opnieuw begonnen met het volgen van yogalessen, nadat ik er al op jonge leeftijd mee in aanraking was gekomen. Deze keer voelde ik de positieve effecten van yoga nog sterker en ik bleef yoga beoefenen.

Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte

De behoefte ontstond heel duidelijk om me meer te verdiepen in yoga. Ik werd nieuwsgierig naar de achtergronden van yoga en dit resulteerde in het volgen van de erkende 4-jarige opleiding bij Saswitha (Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte). Deze opleiding bestaat uit 3 basisjaren, 1 specialisatiejaar, minimaal 3 modules en een eindscriptie.

Als specialisatie heb ik zwangerschapsyoga succesvol afgerond. Daarnaast heb ik de modules Adem en Ademtherapie, Yoga voor kinderen en Yoga voor ouderen, alsmede anatomie en Yoga en Meditatie afgerond. Na het afronden van mijn eindscriptie heb ik in mei 2018 mijn diploma gehaald.

Inmiddels is yoga niet meer weg te denken uit mijn leven (het denken wat nooit stopt ;-)) Door yoga ervaar ik meer rust, kracht en vertrouwen.

Graag blijf ik me ook verdiepen en bijscholen op het gebied van yoga. In juni 2018 heb ik een 5-daagse Teacher Training Yoga Nidra gevolgd bij Sadvi Abha Saraswati.  In 2019/2020 heb ik bij Saswitha een module Adem en Prãnãyãma afgerond.  Vanaf najaar 2022 ga ik een verdiepingstraining volgen over Yoga Nidra.

Lesgeven

Begin 2015 ben ik begonnen met lesgeven en met veel plezier deel ik mijn enthousiasme over yoga. In het lesgeven vind ik het belangrijk een sfeer te scheppen waarin een ieder zich vertrouwd voelt en vrij om te bewegen binnen de eigen mogelijkheden. Je eigen beleving en plezier staat centraal.

Je bent van harte welkom om te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen!

Meld je aan voor een gratis proefles