Proefles

Wil je graag een yogales volgen, maar weet je nog niet zeker of het wel wat voor je is? Meld je dan aan voor een gratis proefles voor hatha yoga bij YOGAnnette. ( voor corona maatregelen zie lesrooster)

Op dit moment zijn de lessen vol. Ben je geïnteresseerd in een proefles, neem gerust contact op via onderstaand formulier of neem telefonisch contact op met YOGAnnette voor de mogelijkheden om wel een proefles te volgen. Je kunt dan daarna eventueel op een wachtlijst komen en mocht er later wel een plekje vrijkomen op het gewenste tijdstip, wordt er contact met je opgenomen. Ook wordt er mogelijk een extra groep opgestart bij voldoende aanmeldingen.

Daarnaast worden de yogalessen opgenomen via live stream. De lessen zijn dus ook online te volgen. Heb je al enige ervaring in yoga en heb je interesse hierin, neem dan ook gerust  contact op voor meer informatie.

Wil je liever een les Yoga Nidra volgen? Schrijf je dan nu in voor een les! De Yoga Nidra les wordt ongeveer 1x per maand gegeven, de kosten zijn €11,00 per les.